Türkiye'nin en iyi haber sitesi
BÜLENT CANKURT

1.2 milyon €'luk villayı 500 bine süslemişler!

Ebru Gündeş, kendisini milyon liralık hediyelere boğan bonkör kocası Reza Zarrab için, "Yakında bana Mars'ı da alacak" demişti. Zarrab'ın gücü ona yeter mi bilmem ama çocukları için yaptıklarını söyledikleri yatırımlarla ufak bir şehir kurulur herhalde!

HAFTA SONU AÇILIŞI YAPMIŞLAR
Azeri eniştemizin Gündeş'e, son olarak Bodrum'dan 1.2 milyon Euro'ya bir villa aldığını ilk bu köşede okumuştunuz.
Gündeş Ailesi'nin; Bodrum Kalesi manzaralı, 18 dönümlük bir alana yayılan sitedeki villalarının içine de bir ev parası harcadığını öğrendim!!!
Geçen yıl doğum öncesi, Gündeş'e Bodrum Rixos'ta iki aylığına suit kiralayan Zarrab, bu sezon kızları ve eşinin otelde kalmasına razı olmayınca, bu villayı almıştı.
Zarrab, villanın dekorasyonu için de kesenin ağzını sonuna kadar açmış. Artık altın kaplama malzeme mi kullandılar bilmiyorum ama dekorasyon için tam 500 bin lira harcamışlar.
Sadece dekorasyonuna 500 bin lira harcanan villayı çok merak ettim doğrusu.
Bu arada Zarrab Ailesi, dekorasyonuyla birlikte 1.4 milyon Euro'ya mal olan villalarında hafta sonunda sezonu açıp yeni evlerinin keyfini çıkarmışlar. Ne diyelim; umarım iyi günlerde otururlar...

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA