Türkiye'nin en iyi haber sitesi
BÜLENT CANKURT

Paris defilesine kurye darbesi!

Dünya moda liginde boy gösteren; Rihanna, Jennifer Lopez ve Lady Gaga gibi starları giydiren modacımız Hakan Yıldırım'ın başına gelen, herhalde pişmiş tavuğun başına gelmemiştir!
Yıldırım; iki yıl önce resmi defile takvimine girdiği, dünya trendlerine yön veren merkezlerden biri olan Paris'teki moda haftasında dün, 2013 ilkbahar-yaz koleksiyonunu görücüyle çıkaracaktı. Ancak öğrendim ki Yıldırım'ın, ekibiyle aylarca gece-gündüz uğraşarak özene bezene hazırladığı koleksiyonu, buhar olup uçmuş. Yıldırım da bu yüzden defilesini mecburen iptal etmek zorunda kalmış!

İSTANBUL-PARİS YOLUNDA KAYBOLMUŞ
Hakan Yıldırım ve ekibinin aylarca süren emeğini heba eden ise bir kurye şirketi! İsmini öğrenemediğim kurye şirketi, Yıldırım'ın koleksiyonunu İstanbul'dan Paris'e taşırken kaybetmiş! Ortada koleksiyon olmadığı için defilesini iptal etmek zorunda kalan Yıldırım, karalar bağlamış.
Bu arada ünlü modacı, defilesi için Westin Hotel'de kiraladığı salon ve 20 mankenin parasını da ödediği için, kurye şirketine yüklü bir tazminat davası açacakmış. Yıldırım, belki maddi zararını karşılayabilir ama manevi zararını karşılayamayacağı kesin. Ne diyelim; büyük geçmiş olsun...

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA