Türkiye'nin en iyi haber sitesi
BÜLENT CANKURT

Ecclestone'un kızı Kutoğlu için geliyor

Türk modasını başarıyla temsil eden Atıl Kutoğlu, Türkiye'deki defile siftahını, Ağustos 2010'da İstanbul Fashion Week (IFW) kapsamında yapmıştı. Türkiye'deki ilk defilesinde ayakta alkışlanan Kutoğlu, o tarihten sonra da IFW'nin abonesi olmuştu. Kutoğlu, 10-13 Ekim tarihleri arasında bu sezon yedincisi gerçekleşecek olan IFW'nin açılış günü 2013 ilkbahar-yaz koleksiyonunu görücüye çıkaracakmış. Şimdiye kadar pek çok ünlü ismi defilesinde podyuma çıkaran Kutoğlu'nun bu yılki IFW bombası ise, Formula-1'in patronu Bernie Ecclestone'un top model kızı Tamara Ecclestone...

PODYUMA ÇIKMAYI KENDİSİ İSTEMİŞ
Kutoğlu, New York'ta tanıdığı ve daha sonra Avusturya'daki popüler TV programı 'Next Top Model'in jürisinde yakın arkadaş olduğu Tamara Eccleston'u 10 Ekim'deki defilesine konuk olarak davet etmiş. Modacımızı arayarak davetini büyük bir mutlulukta kabul ettiğini söyleyen Ecclestone, ardından da sürprizi yapıştırmış! Ecclestone, Kutoğlu'na, çok beğendiği kreasyonlarını podyumda taşımaktan büyük onur ve sevinç duyacağını belirtmiş. Bu teklif üzerine havalara uçtuğunu belirten Kutoğlu, en çarpıcı ve seksi kreasyonlarını Tamara Ecclestone için ayırdığını söyledi. Moda tutkunları; Kutoğlu'nun 10 Ekim'de Antrepo 3'te düzenleyeceği defilesinde, 3.5 milyar Euro'luk servetiyle dünyanın en varlıklı isimlerinden F1'in patronu Bernie Ecclestone'un kızı Tamara'yı da izleme şansını yakalayacak.

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA