Türkiye'nin en iyi haber sitesi
BÜLENT CANKURT

Başkanın kızı dünya sosyetesine karışacak!

Türkiye Futbol Federasyonu Başkanı Yıldırım Demirören'in kızı Yelda Demirören, dünya sosyetesine giriyor! Dünyanın dört bir yanından sosyeteye mensup ailelerin 18 yaş altındaki genç kızlarının bir araya geldiği 'Le Bal des Debutantes-Soylu Genç Kızlar Balosu'na; Türkiye'den Yelda Demirören davet edildi. Aristokrasi, sosyete, sanat ve spor dünyasından seçkin ailelerin genç kızlarını dünya jet-set'ine tanıştırmayı amaçlayan ve Paris'te yapılan baloda, Türk sosyetesini Yelda temsil edecek. Baloya Türkiye'den ilk kez 2009 yılında Aslışah Alkoçlar davet edilmişti. Yelda da baloya çağrılan ikinci Türk oldu.

BALOYA 12 MİLLETTEN 23 GENÇ KIZ KATILACAK
İngiltere'de 18'inci yüzyılda, aristokratların kızlarının Kraliçe'ye takdimleri ve eş bulmaları için yapılan balo, zamanla Fransa'da 'Bal des Debuntantes' adıyla yapılmaya başlandı. Seçilen genç kızlar bu baloda hem sosyeteye hem de basına takdim ediliyor. Bu yıl içlerinde Yelda Demirören'in de olduğu 12 milletten 23 genç kız baloda görücüye çıkacak. Bu baloya çok önem veren genç kızlar; en ünlü moda tasarımcılarına kıyafet diktirip güzel dans edebilmek için de özel vals dersleri alıyorlar. Vals derslerine başlayan Yelda, bakalım hangi modacımızın kıyafetiyle baloya katılacak...

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA