Türkiye'nin en iyi haber sitesi
BÜLENT CANKURT

Cici anelerinin Noel'ini kutladılar

İlk evliliğini Şebnem Berker ile yapan, ikinci eşi Alara Koçibey'den Nisan 2011'de boşanan Cem Uzan; 28 Kasım'da Fransız Fanny Blanchelande ile üçüncü evliliğini yapmıştı. Bu arada Uzan'ın evlilik haberini atlayan meslektaşlarım; Uzan çiftini balayı için Güney Amerika'ya gönderdiler(!) ama Uzan'ın Fransa dışına adım atamadığını hesap edemediler galiba! Uzan'ın, Fanny Hanım ile evliliğine sadece ilk eşi Aslı Berker'den olan büyük oğlu Sinan şahitlik etmişti. Öğrendim ki Alara Hanım, babalarının nikahında yanında olamayan çocukları Renç Emre ve Yasemin Paris'i, Paris'e götürmüş. Paris'te babaları ile hasret gideren Renç Emre ve Yasemin Paris'in; cici anneleri Fanny ile aralarının iyi olduğunu öğrendim.

CUMARTESİ DÖNECEKLER
Bu arada çocuklar, Fanny Hanım'ın Noel yemeğine de katılmış. Cem Uzan'ın Iena Caddesi'ndeki dairesinde eşi için düzenlediği Noel yemeğinde aile bir araya gelmiş. Paris'e gittikleri gün çocuklarını babalarının yanına bırakan Alara Hanım, cumartesi günü çocuklarını alıp İstanbul'a dönecekmiş.

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA