Türkiye'nin en iyi haber sitesi
BÜLENT CANKURT

Şamdan Plus dostları Armaggan’da buluştu

Şamdan Plus dergisi, yeni yıl coşkusunu kutlamak üzere Armaggan Nişantaşı mağazasında bir davet verdi. Davete katılan İstanbul'un elitleri; hem yeni yılın gelişini kutladı, hem de Armaggan'ın özgün tasarımlarını inceleme fırsatı buldu

Zengin içeriğiyle rakiplerinden ayrılan ve Türkiye'nin en çok okunan cemiyet dergisi olan Şamdan Plus, çok şık bir yeni yıl daveti verdi. Özgün tasarımlarla geleneksel teknikleri birleştirerek, el işçiliği ile mücevher, sanatsal obje, deri ve tekstil ürünleri üretip satan Armaggan'ın Nişantaşı'ndaki mağazasındaki davet; iş ve cemiyet hayatının en seçkin isimlerini bir araya getirdi.
Davetliler, Bostan Sokak'taki Armaggan mağazasının kapısında şampanya ile karşılandı. Nar Gourmet'nin hazırladığı özel bir mönünün ikram edildiği davet, çok sıcak ve samimi bir ortamda geçti. ŞAMPANYA

EŞLİĞİNDE TASARIMLARI İNCELEDİLER
Şampanyalarını yudumlayıp mönünün tadına bakan ve sosyalleşen davetliler, yedi katlı Armaggan Nişantaşı mağazasını gezmeyi de ihmal etmedi. Her katı dolaşan ve ürünleri inceleyen davetliler, Armaggan tasarımlarına hayran kaldı.
Armaggan koleksiyonları; kendi atölyelerinde, geleneksel yöntemler ve el işçiliğiyle sınırlı sayıda üretilen, nesilden nesile aktarılabilecek, zaman içinde daha da değerlenecek, kalıcı ve zamansız tasarımlardan oluşuyor.

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA