Türkiye'nin en iyi haber sitesi
BÜLENT CANKURT

2012 yılında bu haberler konuşuldu

2012 yılına veda edeceğimiz bugün, yılın bir değerlendirmesini yapmak istedim. 2012'de bu köşede okuduğunuz ve büyük ses getiren özel haberlerimden 20 tanesini seçmeye çalıştım. 2012 yılında sosyete ve magazin dünyasında neler yaşanmış hep birlikte bir hatırlayalım...

13 Ocak 2012
CEM YILMAZ'IN EVLİLİK HABERİ
Ünlü komedyen Cem Yılmaz'ın manken Ahu Yağtu ile evleneceğini, çiftin yakın dostları bile bu köşeden öğrendi.

23 Mart 2012
SERGEN& ALMEDA AŞKI
Çapkınlığıyla ünlü eski futbolcu Sergen Yalçın'ın, 'Survivor' yarışmasıyla yıldızı parlayan Arnavut Almeda Abazi ile aşk yaşadığını ben ortaya çıkarmıştım. O zaman Yalçın bu haberi yalanlasa da; zaman beni yine haklı çıkarmıştı!!!

6 Nisan 2012
UZAYA ÇIKACAK İLK TÜRK
Ünlü işkadını Ahu Aysal'ın uzaya çıkacak ilk Türk olacağını ve 95 bin dolarlık seyahat için VIP Turizm'e 50 bin dolar kaparo yatırdığını ilk ben yazdım.

28 Mayıs 2012
KAÇAK GARİPOĞLU LONDRA'DA ÇIKMIŞTI!
Katil zanlısı yeğenine yardımcı olduğu için ceza alan Hayyam Garipoğlu'nun Almanya'ya kaçtığı konuşulurken; ben onu, Londra'da lüks bir restoranda görüntülemiştim.

5 Haziran 2012
HAPİS YOLU GÖRÜNDÜ
Tuba Ünsal'ın eski eşi galerici Murat Pilevneli'nin Derin Mermerci'ye borcu olduğunu ve borcunu ödemezse hapse gireceğini yazınca gündem olmuştu.

12 Haziran 2012
MADONNA'NIN BAKANDAN İLGİNÇ İSTEĞİ
Madonna'nın, Boğaziçi Köprüsü'nü yürüyerek geçmek üzere köprünün trafiğe kapatılması için AB Bakanı Egemen Bağış'tan istekte bulunduğunu yazmış ve bir tartışmaya neden olmuştum.

26 Haziran 2012
TUVALETE DAYAK
Fatih Terim'in kızı Buse, Ship A Hoy'da tuvalet kuyruğunda bir kızdan tokat yemiş ve karakolluk olmuştu; tabii bu olay da benden kaçmamıştı.

12 Temmuz 2012
SÜPERSTAR TURNER'A ÖZENDİ
Ajda Pekkan'ın, Tina Turner'a özenip onun gibi konserde seyircilerin üzerinde uçmak için vinç kiraladığını öğrenmiş ve sizlerle paylaşmıştım.

17 Temmuz 2012
OĞLUNUN TEKNESİNİ PARÇALADI
Ali Ağaoğlu'nun, kendinden habersiz 500 bin Euro'ya tekne alan oğlu Alican'ın teknesini paramparça ettiğini ortaya çıkarmıştım ve bu haber de günlerce konuşulmuştu.

Not:
2012 yılının bomba haberlerine yarın da devam edeceğim...



Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA