Türkiye'nin en iyi haber sitesi
BÜLENT CANKURT

Biricik kızlarına iki bakıcı bakıyor!

Azeri işadamı Reza Zarrab'ın; hem eşi Ebru Gündeş'in, hem de bir yaşını geçen kızları Alara'nın üzerine titrediğini birçok kez yazdım. Azeri damadımız, ailesinden hiçbir şeyi esirgemiyor. Eşine yalılar, yazlıklar, lüks otomobiller alan Zarrab; Alara'ya geçen yıl 12 Ekim'de, Çırağan Sarayı'nda muhteşem bir birinci yaş kutlaması hazırlayarak kızı için de neler yapacağının işaretini vermişti. En son öyle bir şey öğrendim ki, Zarrab için kızının ne kadar önemli olduğunu anladım: Zarrab, kızı için iki bakıcı birden tutmuş.

HER YERE GÖTÜRÜYORLAR
Ebru Gündeş, yılbaşında Kıbrıs Kaya Artemis Hotel'de sahneye çıktı. Kendisini dinleyenler arasında eşi Reza Zarrab da vardı. Otelde yeni yıl tatilini geçiren bir arkadaşım, Alara'nın iki bakıcı ile dolaştığını görmüş. Araştırınca Alara'nın doğduğu günden beri iki bakıcı ile büyüdüğünü öğrendim. Bakıcılar, tam randımanlı olarak Alara'ya bakabilmek için nöbetleşe çalışıyormuş. Sanırım bakıcılardan biri yabancı, biri de Türk'müş. Zarrab çifti, gittiklere her yere bu iki bakıcıyı da götürüyormuş. Alara çok şanslı çocuk vesselam; Allah şansını daim etsin...

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA