Türkiye'nin en iyi haber sitesi
BÜLENT CANKURT

Rolls-Royce'un ruhsatı için 1 milyon vermişler!

Bir dönem elbiseleriyle alay konusu olan sanatçı Ebru Gündeş; Reza Zarrab ile evlendikten sonra dünyaca ünlü modacıların tasarımlarını giyip dünya starlarıyla pişti olmaya başladı. Gündeş, şimdi de 'kral ve kraliçelerin otomobili' olarak anılan Rolls-Royce ile gezmeye başladı.
Ebru Gündeş'i mutlu edebilmek için milyonlarca dolar değerinde evler ve hediyeler alan Zarrab, Eylül'de de 960 bin Euro verip Rolls-Royce'un Ghost Family modelini satın almıştı.
Gündeş ile Zarrab, kendilerine Eylül ayı ortasında teslim edilen Rolls-Royce'larını ancak iki gün önce trafiğe çıkartabilmiş.

ARABALARININ RUHSATI İKİ GÜN ÖNCE ÇIKMIŞ
Otomobil çok özel olunca, trafiğe çıkması bu kadar uzun mu sürüyor yoksa bir pürüz mü vardı bilmiyorum ama Zarrab çiftinin Rolls-Royce'unun ruhsatı iki gün önce çıkmış. Ruhsatı alır almaz plakasını takan çift, yeni cicilerine kurulup İstanbul turu atmış.
Bu arada Azeri eniştemiz, 960 bin Euro'ya getirttiği Rolls-Royce'una ruhsat çıkartabilmek için 1 milyon TL ÖTV ve KDV ödemiş.
Yani Rolls-Royce, Zarrab çiftine yaklaşık 3 milyon 300 bin TL'ye mal olmuş.
Ne diyelim, Allah kazasız belasız kullanmayı nasip etsin...

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA