Türkiye'nin en iyi haber sitesi
BÜLENT CANKURT

Geleceğin mimarları için tasarladılar

Bu yıl 20'nci yılını kutlayan Seranit Yapı Grubu, mimarlık öğrencilerini desteklemek üzere 'Geleceğin Mimarları' projesini hazırladı. Seranit'in; mimarlık bölümünü kazanan ve ihtiyacı olan tam 200 üniversite öğrencisinin bir yıllık eğitim masraflarını karşılayacağı projeye, ünlü mimarlar da tasarladıkları eserlerle destek oldu. Türkiye'nin en ünlü mimarları Melkan Tabanlıoğlu, Mustafa Toner, Gökhan Avcıoğlu, Eren Yorulmazer, Hakan Ezer ve Dara Kırmızıtoprak; partnerleri olan Aliye Simavi, Derin Mermerci, Bettina Machler, Murat Tabanlıoğlu ve Ruken Mızraklı ile Seranit ve Serra ürünleriyle farklı tasarımlara imza attı. Herkesin merakla beklediği eserler, önceki akşam Esma Sultan Yalısı'nda görücüye çıktı.

TASARIMLAR ÇOK BEĞENİLDİ
Seranit Yapı Grubu İcra Kurulu Başkanı Hamdi Altunalan ve İcra Kurulu Başkan Yardımcısı Ece Ceylan Baba'nın ev sahipliğinde gerçekleşen geceye, İstanbul'un elitleri de akın etti. Ünlü mimarların; görsel boyutlarıyla fark yaratan ve içerdikleri mesajlarla dikkat çeken tasarımları, beğeniyle izlendi. Gecede Hamdi Altunalan mimarlara teşekkür plaketi verirken, Çağdaş Eğitim Vakfı Başkanı Prof. Ahmet Altınel de vakfa desteklerinden dolayı Berrin Yoleri'ye plaket takdim etti. Seranit Yapı Grubu'nun projesi, her yıl farklı hayırsever ve mimarlarla tekrarlanacak ve 200 öğrencinin eğitim masrafları, mezun oluncaya kadar karşılanacak. Emeği geçen herkesin ellerine sağlık...


Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA