Türkiye'nin en iyi haber sitesi
BÜLENT CANKURT

Çocuklar için mankenlik yapacaklar

Yaratıcı Çocuklar Derneği ve Koruncuk Vakfı'nı desteklemek amacıyla, 'Çocuklar Aşkına' sloganıyla çok güzel bir sosyal sorumluluk projesinin hayata geçirileceğini öğrendim.
Hayır işlerinde hep en ön saflarda yer alan, aynı zamanda Yaratıcı Çocuklar Derneği Yürütme Kurulu Başkanı olan Demet Sabancı Çetindoğan; otelleri Pera Palas ve şirketleri Brandroom'u bu projeye sponsor yaparak yine taşın altına elini koymuş.
18 Nisan'da Pera Palas Hotel'de gerçekleşecek yardım davetinde; cemiyet hayatından pek çok ünlü isim ile ünlü anne ve babaların çocukları, ihtiyacı olan çocuklar için podyuma çıkıp mankenlik yapacakmış.

ÜNLÜ MARKALARI ÜNLÜLER SUNACAK
Koruncak Vakfı'ndaki, 0-6 yaş arası kimsesiz çocuklara el uzatarak onlardan geleceğin sanatçı ve tasarımcılarını çıkarmak için çalışan Yaratıcı Çocuklar Derneği için pek çok ünlü ismin podyumda arz-ı endam edeceğini duydum.
Ceylan Çapa, Beyza Arslan, İdil Fırat, Kerim Sabancı ve Aslan Kemal Gülman'ın da aralarında olduğu 25 ünlü, Brandroom'da satılan ünlü markaların kreasyonlarından oluşan kıyafetlerle, çocuklar için ilk kez podyum tozu yutacak. Akşamüstü çay daveti olarak gerçekleşecek ve sadece kadınların katılacağı bu daveti kaçırmayın; çorbada sizin de tuzunuz olsun.

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA