Türkiye'nin en iyi haber sitesi
BÜLENT CANKURT

Fransız sevgilisi NY'da doğurdu

Beşiktaş Spor Kulübü eski başkanı ve Bilgili Holding Yönetim Kurulu Başkanı Serdar Bilgili; 50 yaşında ikinci kez baba olmanın mutluluğunu yaşıyor. Bilgili'nin, 1.74'lük boyu ve 85-60-89'luk ölçüleriyle pek çok markanın reklamında boy gösteren siyahi Fransız model sevgilisi Amelie Latournald'ın hamile olduğunu, ilk kez bu köşede okumuştunuz. Büyük gün geçen çarşambaymış; Amelie Hanım, New York'ta nur topu gibi bir erkek bebek dünyaya getirmiş.

OĞLUNA ALİ ADINI KOYMUŞ
Bilgili; 32 yaşındaki sevgilisini, hamileliğinin anlaşılmaması için New York'a göndermişti.
Kızı Lal'in ardından bu kez erkek babası olacağı için çok heyecanlı bir dönem geçiren Serdar Bey, doğumdan bir hafta önce New York'a gitmiş. Ünlü işadamı, Ali adını verdiği oğlunu kucağına aldığında da mutluluktan havalara uçmuş. Sevgilisi Amelie Latournald ile yaşadığı Bebek'teki evini oğlu Ali'ye göre düzenlediğini öğrendiğim Serdar Bey, Türkiye'ye döner dönmez oğlunu nüfusuna alacakmış.
Ancak oğlunun annesine nikah kıyıp kıymayacağı ise bir muamma!!!

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA