Türkiye'nin en iyi haber sitesi
BÜLENT CANKURT

Ali Sunal aşkı Düvenci'de buldu

Sosyetede son trend; şov dünyasından ünlü isimlerle yeni aşklara yelken açmak! Son olarak Malkoç Sualp ve Bade İşçil'in sürpriz birlikteliği ile devam eden bu furyaya bir çiftin daha katıldığını öğrendim! 28 Aralık'ta; dokuz yıllık eşi, iki çocuğunun babası Erdoğan Demirören'den boşanan Zeynep Düvenci de, tercihini şov dünyasından yapmış.

'ÇABA'LAYIP AŞIK OLMUŞLAR!
Zeynep Hanım'ın yeni beyaz atlı prensi ise, altı ay evli kaldığı Gökçe Bahadır'dan geçen yıl tek celsede boşanan ünlü oyuncu Ali Sunal...
Ali Sunal, Mart ayında sergilenen Çaba Gala 2'nin yönetmenliğini yapmış; Zeynep Hanım da skeçlerin birinde rol almıştı. Artık gönüllerine sevda o zaman mı düştü, yoksa aşkları daha öncesine mi dayanıyor bilmiyorum ama her ikisinin de mutluluktan ayaklarının yere basmadığını duyuyorum. Eşi Erdoğan Demirören ile uzun süre ayrı yaşasa da; boşanmaları yakın bir geçmişte olduğu için, aşıklar ilişkilerini henüz gizliyormuş. Ancak görenlerin söylediğine göre ikisi de o kadar mutluymuş ki, üç vakte kadar el ele ortalarda arz-ı endam eylerler gibime geliyor.
Ne diyelim; Allah mesut etsin!!!

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA