Türkiye'nin en iyi haber sitesi
BÜLENT CANKURT

Gizli aşk Bodrum'da ortaya çıktı

Ünlü müzisyen Aykut Gürel, 2008 yılında şarkıcı-yazar Yasemin Pulat ile yasak aşk yaşadığı ortaya çıkınca; eşi Seden Gürel tarafından terk edilmişti. Gürel, "Bir takla atmadığım kaldı ama kendimi affettiremedim, ne yapacağımı bilmiyorum" demiş ve sonunda da kendisini eşine affettirmeyi başarmıştı. Ama kırılan kalp yama tutmamış ve Seden-Aykut Gürel çiftinin 23 yıllık evliliği geçen yıl Haziran ayında resmen sona ermişti.

GİTTİ SEDEN GELDİ SENEM!
Gürel, boşanmasının üzerinden daha iki ay geçmişken esmer bir kızla Nişantaşı'nda el ele görüntülenmişti. O günden beri sesi soluğu çıkmayan Aykut Gürel; geçtiğimiz hafta sonu yeni sevgilisiyle ortaya çıktı. Gürel'in gönlünün yeni sultanı tanıdık bir isim; halkla ilişkiler dünyasının başarılı ismi Senem Çapa... Gürel ile Çapa'nın aşkı, 19 Mayıs tatili için gittikleri Bodrum'da ortaya çıktı. Biraz araştırınca öğrendim ki; arkadaşım Fuat Çağdaş'ın Onikon Hotel'de görüntülediği aşıklar, üç aydır flört ediyormuş. Bodrum'da yaz sezonunu açıp deniz ve güneşin tadını çıkaran aşıkların mutluluğu umarım daim olur... Bu arada Çapa'nın başından da; 90'lı yıllarda popstarların sahne aldığı Şaziye, Küfe gibi kulüpleri işleten Aykut Kutluel ile bir evlilik geçtiğini de hatırlatayım...

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA