Türkiye'nin en iyi haber sitesi
BÜLENT CANKURT

Kate Middleton'ın makyözünü getiriyor

15 Mart'ta tanışıp aşk yaşamaya başlayan Bade İşçil ile Malkoç Sualp, vuslata ermek için artık gün sayıyor. Damat adayı Malkoç Sualp'in, bu cuma Ulus 29'da nikah masasına oturacağı müstakbel eşi Bade İşçil'e büyük bir jest yaptığını öğrendim.
Hatırlarsanız; aşıkların, önceki hafta sonu Londra'ya kısa bir tatil kaçamağı yaptığını yazmıştım. Tarihi konser salonu Royal Albert Hall'da Eric Clapton'ı da dinleyen aşıkların Londra'ya gidiş nedeni meğer farklıymış!
Malkoç Sualp, Bade İşçil'in düğün makyajını yapması için Cambridge Düşesi Catherine'e (Kate Middleton) düğün makyajı için ders veren makyaj sanatçısı Arabella Preston ile anlaşmış.

MAKYAJ DENEMESİ İÇİN GİTMİŞLER

29 Nisan 2011'de Prens William ile evlenen Kate Middleton'ın gelin makyajı tek kelime ile kusursuz olarak nitelendirilmişti.
Düğüne hazırlık döneminde, bu makyajı öğrenmek adına önemli bir makyaj sanatçısı olan Arabella Preston'dan birkaç ders alan Middleton; düğün sabahında da Preston'ın süpervizorlüğünde kendi makyajını yapmıştı.
Malkoç Sualp de, Bade İşçil'in düğün makyajını Arabella Preston yapsın istemiş. İşte önceki hafta Londra'ya gidiş sebepleri de; düğün makyajı denemesiymiş. Preston, düğün günü İstanbul'a gelip Bade'nin makyajını yapacakmış.

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA