Türkiye'nin en iyi haber sitesi
BÜLENT CANKURT

35 yaşına basan eşi için bu kez beach kapattı

Ünlü komedyen Cem Yılmaz'ın; üzerine titrediği konuşulan eşi Ahu Yağtu'nun ayaklarını yerden kestiğini öğrendim! Yılmaz, önceki gün 35 yaşına basan eşi Ahu Hanım için yine dillere destan bir doğum günü kutlaması organize etmiş. Yılmaz; Ahu Hanım'ın geçen yıl birlikte kutladıkları ilk doğum günü için Kurtuluş'taki Aztek Restaurant'ı kapatmış, birbirinden renkli sürprizler organize etmişti. Ünlü şovmen, bu yıl da Ahu Hanım için beach kapatmış! Bir süredir ailesiyle Bodrum'da tatil yapan Cem Yılmaz; eşinin doğum günü kutlamasını, kendisi gibi pek çok sanatçının rahat ettiği Bodrum'un popüler mekanı Sarnıç Beach'te yapmış.

KÜÇÜK KEMAL BU KEZ ANNESİNİN KUCAĞINDAYDI
Cem Yılmaz, geçtiğimiz yılki doğum gününde karnı burnunda olan eşi Ahu Hanım için; üzerinde çizgi karakterler Safinaz ve Kabasakal'ın bulunduğu bir pasta hazırlatmıştı. Yılmaz, pastanın üzerine de; bir ay sonra doğacak oğlu Kemal'den annesine 'Nice yıllara annecim' diye bir not yazdırmıştı. Geçen yıl daha doğmadan annesine doğum günü pastası yollayan Kemal; bu yılki doğum gününde ise annesinin kucağındaydı. Umarım Yılmaz Ailesi'nin mutlulukları hep böyle daim olur...

AHU YAĞTU - CEM YILMAZ ÇİFTİNİN FOTOĞRAFLARI İÇİN TIKLAYIN!



Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA