Türkiye'nin en iyi haber sitesi
BÜLENT CANKURT

Aziz Başkan'ın Leyla'sı 1 yaşında

61 yaşında baba olmak için gün sayan Fenerbahçe Kulübü Başkanı Aziz Yıldırım'ın küçük torunu Leyla Gordi, cumartesi günü 1 yaşına bastı. Ekim 2010'da işadamı Murat Gordi ile evlenen küçük kızı Gülşah Hanım, geçen yıl 27 Temmuz'da Miami'de, Aziz Başkan'ı ikinci kez dede yapmıştı. Murat-Gülşah Gordi çifti, cumartesi günü 1 yaşına basan kızları Leyla'nın doğum günü kutlamasını, Yıldırım'ın Yalıkavak'taki muhteşem evinde gerçekleştirmiş. Bodrum'da tatilde olan yakın dostlarını, kızlarının doğum gününe davet eden çift, Leyla'nın birinci yaşını görkemli bir şekilde kutlamış.
Büyük kızı Hande Gamgam'dan olan torunu Ada'nın da, Leyla'nın da üzerine titrediği konuşulan Aziz Başkan, Fenerbahçe Yüksek Divan Kurulu Temmuz Ayı Olağan Toplantısı nedeniyle, torununun bu mutlu gününde yanında olamamış.







Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA