Türkiye'nin en iyi haber sitesi
BÜLENT CANKURT

Kelly Brook ve Chelsy Davy'yi Bodrum'da ağırlamış

Demirören Grubu ile yaşadıkları sancılı süreç yüzünden bir yılı aşkın bir süre Londra'da yaşayan Ali Karacan; eniştesi Mehmet Ali Birand'ın vefatı nedeniyle Ocak'ta İstanbul'a dönmüştü. O tarihten sonra bir daha İngiltere'ye gitmeyen Ali Bey'in, Londra'dan gelen 'ağır' misafirlerini Bodrum'da ağırladığını duydum! Kardeşi Ömer Karacan gibi, yurt dışında oldukça geniş bir muhiti olan ve her fırsatta ülkemizin gönüllü fahri elçiliğine soyunan Ali Bey; İngiltere'nin en ünlü mankenlerinden Kelly Brook ve uzun bir dönem flörtü ettiği Prens Harry ile evliliğin eşiğinden dönen Chelsy Davy'yi bir hafta boyunca Bodrum'da misafir etmiş.

BODRUM'UN KOYLARINA HAYRAN KALMIŞLAR
Brook ile Davy'nin tatilleri; yaklaşık 10 gün Bodrum'da tatil yapan Naomi Campell'ın son günlerine de denk gelmiş. Hatta Karacan, İngiltere'den arkadaş olan Brook, Navy ve Campell'ı bir araya getirip teknesiyle Bodrum'un cennet koylarını gezdirmiş. Zimbabwe'nin en zengin ailelerinden birine mensup olan 25 yaşındaki Chelsy Davy de, aynı zamanda oyunculuk da yapan, İngiltere'nin en ünlü mankenlerinden 34 yaşındaki Kelly Brook da Bodrum'a bayılmış. Karacan, önceki gün misafirlerini ülkelerine uğurlamış. Dünyaca ünlü yıldızları ağırlayarak Bodrum'un yıldızını parlatan Karacan'a kocaman bir alkış...

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA