Türkiye'nin en iyi haber sitesi
BÜLENT CANKURT

46 yaşında anne olacak!

Geçen yıl sessiz sedasız evlenip herkesi şaşırtan Sibel Turnagöl ile Mehmet Çelik'in sürprizleri bitmiyor! 62 yaşındaki Mehmet Bey ile 45 yaşındaki Sibel Turnagöl, bu yaşta bebek heyecanı yaşıyor! Geçen hafta çiftin bebek beklediğine dair dedikodular çıkmış ancak onlar hiçbir yorumda bulunmamıştı. Ben konuya açıklık getireyim: Evet, Sibel Hanım hamile; hem de üç aylık. 71 yaşında baba olan Galatasaray Başkanı Ünal Aysal ile 61 yaşında baba olmaya hazırlanan Fenerbahçe Başkanı Aziz Yıldırım gibi son dönemde dede yaşında baba olmaya heves edenlere, Mehmet Çelik de katılmış oldu. Ancak bu kez sadece babanın değil, anne adayının da yaşı fazla. Sibel Turnagöl, 46 yaşına basacağı Şubat 2014'te ikinci kez annelik heyecanı yaşayacak. İkinci baharlarını yaşayan çift, büyük bir cesaret gösterip bu yaşta anne-baba olmaya karar vermiş. Kendisi gibi oyuncu olan eski eşi Kerem Alışık'tan 22 yaşında Sadri Alışık isminde bir oğlu olan Sibel Turnagöl, mikroenjeksiyon yöntemi ile tüp bebek çalışmalarına başlamış. Şanslarına daha ilk seferinde de tutturmuşlar.

NAZARDAN KORKTUĞU İÇİN HAMİLELİĞİNİ ÜÇ AY GİZLEMİŞ

Nazardan korktuğu için hamileliğini açıklamayan ve üç ayın dolmasını bekleyen Sibel Hanım, artık dostlarının tebrik telefonlarını kabul ediyormuş. Duyduğuma göre Turnagöl, tekrar anne olacağı için çok mutluymuş. Bu arada bu yöntemle hamile kalanların ikizi, hatta üçüzü bile olabiliyor. Allah, Çelik çiftine ne nasip ederse etsin; umarım anne de, bebek veya bebekler de sağlıkla kurtulur.

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA