Türkiye'nin en iyi haber sitesi
BÜLENT CANKURT

Küçük oğlu 16 Kasım'da evleniyor

Eski başbakanlardan Mesut Yılmaz, kayınpeder olmaya hazırlanıyor. Mesut-Berna Yılmaz çiftinin 26 yaşındaki küçük oğulları Hasan, evlilik konusunda ağabeyi Yavuz'dan elini çabuk tutup iç mimar sevgilisi Ceren Öztürk ile Haziran ayında nişanlanmıştı. Yılmaz çiftinin Bodrum Bardakçı Koyu'ndaki evinde nişanlanan aşıklar, vuslata ermek için arayı çok açmak istememiş. Aile arasında gerçekleşen sade bir törenle nişanlanan çift, 16 Kasım'da görkemli bir düğünle vuslata ermeyi planlıyor.

DÜĞÜNE 800 KİŞİ DAVET EDİLMİŞ
Çiftin Çırağan Sarayı'ndaki düğününe tam 800 kişi davet edilecekmiş. Düğünün en şık kişisi olmak için, şimdiden 'ne giyeceğim' derdine düşen İstanbul'un elitleri, düğün cicilerini sipariş etmeye başlamış bile. Ceren ile Hasan'ın düğün töreni, 2013 yılının en kalabalık ve en görkemli düğünü olarak tarihe geçecek gibi gözüküyor.
Bu arada duydum ki, 66 yaşında kayınpeder olmaya hazırlanan Mesut Yılmaz, oğlu ve müstakbel gelininden tez zamanda da torun müjdesi alma arzusundaymış. Hasan ile Ceren'in mutluluğu umarım daim olur...

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA