Türkiye'nin en iyi haber sitesi
BÜLENT CANKURT

Balayı tatilinde ev döşeyecekler

Derin Mermerci ile Nisan ayından beri flört ettiği Cem Aydın'ın sürpriz izdivacı, mütevazı bir törenle 26 Eylül'de gerçekleşmişti.
Cem Bey'in Gümüşsuyu'ndaki evinde vuslata eren, Derin Hanım'ın Taksim Residence'daki evinde yaşamaya başlayan çift; nikahın ardından balayına çıkmamıştı. Duydum ki, rötarlı da olsa çiçeği burnunda çift dün balayına çıkmış. Balayı için tercih ettikleri şehir ise İtalya'nın Milano şehri...
Hoş, çiftin balayı için Milano'yu tercih etmesinin bir nedeni daha varmış; alışveriş... Yanlış anlaşılmasın; kıyafet değil, ev alışverişi yapacaklarmış.
Derin Hanım, 2007 yılında 6 milyon dolara aldığı Taksim Residence'daki 730 metrekarelik 'bekar evi'ni ünlü mimar Çağlayan Tual'e emanet etmişti.
Tual; beş oda, bir salon ve bir hizmetli odasından oluşan penthouse daireyi, Derin Hanım'ın isteği doğrultusunda dekore etmişti.

DAMAT BAYRAMI ÇOCUKLARIYLA GEÇİRECEK
Ancak Derin Hanım, Cem Bey ile evlenip aynı evde yaşamaya başlayınca; aşk yuvalarının dekorasyonunu tamamen değiştirmek istemiş.
İşte o yüzden balayı için Milano'yu seçmişler çünkü 'bekar evi'ni 'aile evi'ne dönüştürmek için oradan ev alışverişi yapacaklarmış.
Bu arada Aydın çiftinin bayram arifesinde İstanbul'a döneceğini öğrendim. Çünkü Cem Bey; evlendikten sonraki ilk bayramı, bir önceki evliliğinden olan 9 yaşındaki ikizleri Defne ve Ege'den ayrı geçirmek istememiş.

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA