Türkiye'nin en iyi haber sitesi
BÜLENT CANKURT

Yeni evliler hâlâ damat evindeymiş!

Sürpriz bir aşkın kahramanları olan Derin Mermerci ile Cem Aydın, sürprizin büyüğünü yapıp 26 Eylül'de mütevazı bir törenle nikah masasına oturmuştu.
Cem Bey'in Gümüşsuyu'ndaki evinde vuslata eren çiftin, Derin Hanım'ın 2007'de 6 milyon dolara satın aldığı Taksim Residence'daki 'bekar evi'nde yaşayacaklarını duymuştuk. Ancak öğrendim ki; altı gün önce birinci aylarını kutlayan çift, halen damat Cem Bey'in evinde yaşıyormuş!

YENİ YILA 'AİLE EVİ'NDE GİRECEKLER
Derin Hanım'ın, 730 metrekarelik 'bekar evi'ni ünlü mimar Çağlayan Tual dekore etmişti. Ancak Derin Hanım, Cem Bey ile evlenince; beş oda, bir salon ve bir hizmetli odasından oluşan aşk yuvalarının dekorasyonunu tamamen değiştirmek istemişti. 'Bekar evi'ni, 'aile evi'ne dönüştürmek kolay olmamış anlaşılan! Hoş, ben birkaç değişiklikle işi halledebileceklerini düşünüyordum ama köklü bir değişikliğe girişmişler.
Profesyonel yardımı kimden aldıklarını öğrenemedim ama bir süre daha Gümüşsuyu'nda yaşayacak olan çiçeği burnunda evliler, yeni yıl öncesinde aşk yuvalarına geçecekmiş.

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA