Türkiye'nin en iyi haber sitesi
BÜLENT CANKURT

New York Maratonu'na katılamadı!

Bayram tatilinde rotayı New York'a çeviren Eda Taşpınar, ünlü New York Maratonu'nda ter dökebilmek için tatilini uzatmıştı. Son zamanlarda neredeyse koşulan hiçbir maratonu kaçırmayan Taşpınar, New York'a gittiği günden beri de her sabah Central Park'ta iki saat antrenman yapıp maratona hazırlanıyordu. Ancak duydum ki, Taşpınar'ın bu hevesi kursağında kalmış! 1970 yılından bu yana her yıl kesintisiz olarak düzenlenen, sadece geçen yıl Sandy Kasırgası yüzünden iptal edilen ünlü New York Maratonu, önceki gün koşuldu koşulmasına ama Eda Taşpınar, katılamamış!

DOKTOR İZİN VERMEMİŞ
Telefonda konuştuğum Eda Taşpınar, antrenman sırasında sakatlandığını söyledi. Taşpınar, maratondan beş gün önce cross fit yaparken sol üst arka bacak lifini zedelemiş. Maratona yetişebilmek için hemen fizik tedaviye başlasa da; gönlünden geçeni hayata geçirememiş. Doktoru, New York'un beş ana bölgesindeki turistik alanlardan geçen toplam 42 kilometrelik mesafeyi kat ederse çok daha kötü olacağını söyleyince, maratondan çekilmiş. "Yazık oldu; çok hazırlanmıştım" diyen Eda Taşpınar, çok üzgündü...

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA