Türkiye'nin en iyi haber sitesi
BÜLENT CANKURT

Taklitçi modacı kurbanı!

Güzelliğiyle her daim adından söz ettiren Begüm Şen de birçok sosyetik isim gibi blog açıp 'sosyetik bloger'lar kervanına katılmıştı. 'Begüm Senle' adını verdiği blog'unda yeni sezon trendlerini ve alışveriş tüyolarını paylaşan Şen, kısa sürede birçok takipçi edinmişti. Ancak geçenlerde gerçekleşen bir davetin fotoğraflarına bakarken, Begüm Hanım'ın bu kez 'moda kurbanı' olduğunu gördüm!
Şen'i 'moda kurbanı' yapan kişi ise, son günlerde adından övgüyle söz ettiren 'Zeynep Arçay' markasının yaratıcısı Zeynep Özlem Alpay...

BURBERRY'NİN TAKLİDİ!
Doğrusu fotoğrafı gördüğümde eteği tanıdık geldiği için; Begüm Hanım'ın ya bir Hollywood yıldızı ile 'havalı', ya da sosyetik bir arkadaşı ile 'bahtsız' bir piştiye imza attığını sandım! Hoş, Begüm Hanım'ın piştisi 'havalı' çıktı. Aynı eteği, 'Skyfall' ve 'Karayip Korsanları' serisinde oynamış Amerikalı oyuncu Naomie Harris giymiş. Ancak Harris'in eteğinde, Zeynep Özlem Alpay'ın değil, dünya markası Burberry'nin imzası var! Yani anlayacağınız Alpay, Burberry'nin bu eteğini neredeyse bire bir taklit etmiş!
Tek fark, Burberry'nin eteğinin kumaş, Alpay'ınkinin ise deri olması!
Bu arada anlayamadığım şey ise; moda ile bu kadar iç içe olan Begüm Hanım'ın nasıl bu hataya düştüğü! Moda blog'u olan Şen'in bu duruma düşmesi beni şaşırttı doğrusu!

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA