YAZARA MAİL GÖNDER En büyüğünü Anadolu'ya açmış

YAZARLAR / Günaydın Yazarları

Tansu Çiller'in oğullarıyla kurduğu Mar Group'la birçok başarılı mekan yaratan Uğur Karabayır, işleri büyütmeye devam ediyor. Karabayır, üç kez üst üste kazandığı 'En İyi Dünya Mutfağı' ödüllü mönüsü ile İstanbul'un elitlerinin favorisi olan Hardal'ın dördüncü şubesini açmış. Türkiye'nin en büyük Hardal Restaurant'ı olma özelliğini taşıyan dördüncü şube, Caddebostan'da hizmete girmiş.
Caddebostan Hardal, 800 metrekarelik alanı, 350 kişilik kapasitesi ve 100'e yakın çalışanı ile Anadolu yakasının en dinamik mekanı olacak gibi görünüyor.
Bu işi çok iyi yapan Karabayır'a kocaman alkış.

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubuna aittir. Kaynak gösterilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı özel izin alınmadan kullanılamaz.
Ancak alıntılanan köşe yazısı/haberin bir bölümü, alıntılanan habere aktif link verilerek kullanılabilir. Ayrıntılar için lütfen tıklayın.