Türkiye'nin en iyi haber sitesi
BÜLENT CANKURT

Fotoşopla farkı kapatıyor!

2 Ocak 2010'da New York'ta evlenen ünlü diyetisyen Taylan Kümeli ile oyuncu Gökhan Arsoy'un evliliği, mutlu mesut devam ediyor. Yeni yılı, kendisinden üç yaş küçük eşi ile Kanada'da karşılayan Taylan Hanım'ın 'sıkı' bir Instagram kullanıcısı olduğunu fark ettim. 11 bin takipçisi olan Kümeli, sayfasına koyduğu fotoğraflarına da ciddi fotoşop uyguluyor! Neredeyse tüm kadınlar, fotoğraflarını biraz elden geçiriyor tabii ama Taylan Hanım'ın herkesten daha fazla emek harcadığı aşikar. Bu arada kendi fotoğraflarına fotoşopu kepçeyle katan Kümeli, Gökhan Bey'in fotoğraflarına kaşığın ucuyla bile koymuyor! Aralarındaki yaş farkını böyle mi kapatmaya çalışıyor acaba...

Taylan Kümeli, pazartesi günü Toronto'dan İstanbul'a uçmak için havalimanında beklerken çektirdiği fotoğrafına da fotoşop yapıp öyle Instagram'a yüklemiş!

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA