Türkiye'nin en iyi haber sitesi
BÜLENT CANKURT

Çetindoğan da restorancı oldu

Ali Sabancı, yeme-içme ve eğlence sektöründe faaliyet gösteren D.ream'i kurup kısa sürede 82 işletmeye ulaşan Ferit Şahenk'e bu sektörde rakip olmak için kollarını sıvamıştı! İlk hamle olarak Günaydın Et'le masaya oturan Sabancı'nın adı, pek çok mekanla da anılmıştı.
Ancak Ali Bey henüz bu projelerinden hiçbirini hayata geçiremezken, kuzeni Demet Sabancı Çetindoğan'ın atı alıp Üsküdar'ı geçtiğini duydum! Demsa'nın patronları Demet Hanım ile eşi Cengiz Çetindoğan; Metin Şen, Nedim Keçeli ve Cenk Önal ortaklığında geçen yıl kurulan ve yeme içme sektöründe hizmet veren 'Dine' adlı şirketin yüzde 50'sini satın almışlar.

ÖNÜMÜZDEKİ AY İLK RESTORANI AÇIYORLAR
Metin Şen, geçen yıl Bosphorus Gaz Genel Müdürlüğü koltuğundan kalkıp ex kayınbiraderi Nedim Keçeli ve yakın arkadaşları Cenk Önal ile 'Dine'ı kurmuştu.
İlk iş, New York'ta 19 restoran zinciri olan Serafino ile anlaşan ortaklar; grubun diğer restoranları Cognac ve Geisha'yı da portföylerine katmışlar. Ardından da Dubai'nin ünlü restoranı Noodlehouse ile St. Tropez'nin favorilerinden Brasseria Des Arts ile anlaşmışlar.
Restoranları henüz işletmeye açılmadan, şirketlerinin yüzde 50'sini Çetindoğan çiftine satmaları da bir başarı tabii. Bu arada duydum ki; bu yıl üç restoran açacak olan ortaklar, ilkini önümüzdeki ay hayata geçirecekmiş.
Umarım ilk olarak, benim de New York'taki favori İtalyan restoranım olan Serafino'yu açarlar.

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA