Türkiye'nin en iyi haber sitesi
BÜLENT CANKURT

Başkana karşı çıkınca vakıftan atılmışlar!

Son yıllarda şok iddialarla sarsılan, Prof. Dr. Gündüz Gedikoğlu'nun kurduğu ve halen başkanı olduğu Bizim Lösemili Çocuklar Vakfı'nda sular bir türlü durulmuyor! Geçen yıl vakfa Erdoğan Demirören başkan seçilmiş ama vakıf içindeki çatışmaları görünce hemen istifa etmişti. Önceki gün yapılan vakfın mali kongresinde yine olaylar çıktığını öğrendim.

VAKIFTAN İHRAÇ EDİLMİŞLER!
Vakfın 54 kişilik mütevelli heyetinde bulunan Berrin Yoleri, Dilek Türker, Seval Bahçıvan, Nuray Fenercioğlu ve Zülfikar Kaya; önceki günkü mali kongreye katılmak için Levent'teki Spor Yazarları Derneği'ne gitmişler. Ancak bu beş mütevelli heyeti üyesi içeri alınmamış! Hayır işlerinde hep ön saflarda yer alan bu beş isim, niye içeri alınmadıklarını sorduklarında ise, oy birliği ile vakıftan ihraç edildiklerini öğrenmişler! Meğer bu isimler geçtiğimiz yıl, Bizim Lösemili Çocuklar Vakfı Başkanı Gündüz Gedikoğlu için, 'Akıl sağılığı yerinde değildir, görevden azledilsin' diye mahkemeye başvurmuşlar. Bunu öğrenen Gündüz Gedikoğlu da, diğer mütevelli heyeti üyelerini toplayıp bu isimlerin oy birliğiyle vakıftan ihraç edilmelerini sağlamış! Bakalım Bizim Lösemili Çocuklar Vakfı'nda daha neler yaşanacak...

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA