Türkiye'nin en iyi haber sitesi
BÜLENT CANKURT

Gina gidiyor kendileri geliyor

Demsa'nın patronları Demet Sabancı-Cengiz Çetindoğan çiftinin; ellerini yeme-içme işine göz kırpan kuzenleri Ali Sabancı'dan çabuk tutup sektöre girdiğini ilk kez bu köşede okumuştunuz. Çift, Metin Şen, Nedim Keçeli ve Cenk Önal'ın geçen yıl kurduğu, yemeiçme sektöründe hizmet veren 'Dine' adlı şirketin yüzde 50'sini satın almıştı. Bu yıl üç restoran açmayı planladığını bildiğim ortaklar, ilk restoranlarını Kanyon'da açacak gibi gözüküyor.

BAKALIM HANGİSİNİ AÇACAKLAR!
Çetindoğan çifti, Harvey Nichols'ı satın aldığında Doors Group'un patronları ile el sıkışmış, onlar da Harvey Nichols'ın girişine İtalyan restoranı Gina'yı açmıştı. Ancak duydum ki, sözleşmeleri bitiyormuş. Çetindoğan çifti de, kendi restoranlarını açmak için Doors Group'la sözleşmeyi uzatmayacakmış! 'Dine'ın patronları; New York'ta 19 restoran zinciri olan Serafina ile anlaşmış, diğer restoranları Cognac ve Geisha'yı da portföylerine katmıştı. Dubai'nin ünlü restoranı Noodlehouse ile St. Tropez'nin favorilerinden Brasseria Des Arts'ın isim hakları onlarda. Bence Harvey Nichols'ın girişine, benim de New York'taki favori İtalyan restoranım olan Serafina'yı açmalılar.
Vallahi ortalığı yıkıp geçerler...

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA