Türkiye'nin en iyi haber sitesi
BÜLENT CANKURT

Yaşam koçunun yeni yaşam kaynağı

Ünlü, ünsüz herkesi iğne ipliğe çeviren başarılı yaşam koçu Şeyda Coşkun, iki yıl önce 'Çakma Barzani' olarak tanınan Ozan Çelik ile flört etmişti. Ancak Aralık 2012'te biten bu ilişki, Coşkun'un epey başını ağrıtmıştı. Şeyda Coşkun, tehdit telefonları aldığını söylediği ex sevgilisi Çelik'in, Ersin Ataman ile hakkında çıkan asparagas aşk haberinin de mimarı olduğunu iddia etmişti. O dönem hukuki yollara başvuran Coşkun, ex sevgilisini yargılatabildi mi bilmiyorum ama öğrendim ki eskiye çoktan sünger çekip yeni bir aşka yelken açmış bile. Hem de geçtiğimiz yaz sonu... Ozan Çelik ile böylesi tatsız bir süreç yaşayan Şeyda Hanım'ın sütten ağzı fena yandığı için yoğurdu üfleyerek yiyeceğini düşünüyordum ama anlaşılan bu süreci çabuk atlatmış!

NAZARDAN KORKUYORLAR!
Şeyda Coşkun'un geçtiğimiz yaz tanışıp flört etmeye başladığı yeni beyaz atlı prensi, Uğursay Yeğin. Coşkun'un ayağını yerden kestiği konuşulan Yeğin, meğer Ata Stüdyoları'nın eski veliahdıymış. Babası şirketi sattıktan sonra TVS Production adlı bir yapım şirketi kuran Uğursay Yeğin ile Şeyda Coşkun, nazar değer korkusuyla ilişkilerini gözlerden ırak yaşamayı tercih ediyormuş. Ne diyelim; Allah bozmasın...

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA