Türkiye'nin en iyi haber sitesi
BÜLENT CANKURT

İhanetin öfkesini saatten çıkarmış!

Enis Çiftçi ile 13 yıllık evliliğini 5 Kasım'da tek celsede sonlandıran Reyhan Göksun, aşk orucunu ilk bozan taraf olmuştu.
Göksun'un, 45 yaşında olan, başından bir evlilik geçmiş işadamı sevgilisi ile ayakları yerden kesilse de, yeni ilişkisi kendisine manevi olarak biraz pahalıya patlamış; hemen hepsi evli olan arkadaşları Göksun'la araya mesafe koymuşlardı!

KENDİ GÖZÜYLE GÖRMÜŞ
Çok bonkör çıkan yeni sevgilinin, Göksun'a Türkiye'de sadece beş kişide olan yaklaşık 200 bin liralık Rolex Daytona Rainbow saat hediye etmesi ise olay olmuştu!
Ancak öğrendim ki, sevgilisine çok kızan Göksun, servet değerindeki bu saati tuz-buz edip geri yollamış!
Sosyete kulislerinde konuşulanlara göre; Göksun'un bu kadar sinirlenmesine sebep olan neden ise; çok hızlı çıkan sevgilisinin aynı zamanda başka bir sosyetik güzelle de flört etmesi! Sevgilisinin inkarlarına bir süre inanan Göksun, aldatıldığını gözüyle de görünce ipleri koparmış! Öfkesini de sevgilisinin kendisine hediye ettiği 200 bin liralık saatten çıkarmış! Saati tuz-buz edip kutusuna koymuş ve geri göndermiş. Çapkın sevgili, servet değerindeki saati o halde görünce ne hissetti merak ettim doğrusu!!!

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA