Türkiye'nin en iyi haber sitesi
BÜLENT CANKURT

Polat ve hakkolar'ın nihayet yüzü güldü

BENJAMEN'LE İLGİLİ BOSTON'DAN MÜJDELİ HABER VAR

Ünlü işadamları Jeff Hakko ile Murat Polat'a ilk kez dedelik mutluluğu yaşatan torunları Benjamen Hakko ile ilgili çok ama çok tatsız bir haber öğrenmiştim. 2010 yazında vuslata eren Azer Polat ile Allen Hakko'nun 16 Nisan 2012'de dünyaya gelen oğulları Benjamen, illet bir hastalığa yakalanmıştı. Hakko çifti; Türkiye'de teşhisi konulan hastalığın tedavisi için Benjamen'i yaklaşık 1.5 ay önce de apar topar Boston'a götürmüştü.

BÜTÜN AİLE BENJAMEN'İN BAŞINDA
Doğrusu, henüz 2 yaşına bile basmamış olan Bejamen'e çok ama çok üzülmüştüm; bu tatsız haberi yapmak hiç içimden gelmemişti. Ancak önceki gün müjdeli haber gelince, sizinle de paylaşmak istedim. Bir süredir Boston'da kemoterapi tedavisi gören minik Benjamen, tedaviye cevap vermiş. Doktorların bu müjdeli haberi, Benjamen'in başucundan bir an bile ayrılmayan Allen-Azer Hakko çiftini mutluluktan havalara uçurmuş. Torunlarında birdenbire çıkan bu illet hastalık yüzünden kahrolan büyükanneler ve büyükbabalar da; Benjamen'in yanına Boston'a gitmişti. Onlar da doktorların açıklamasıyla derin bir 'oh' çekmiş. Umarım minik Benjamen, tez zamanda sağlıkla ülkesine döner.

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA