Türkiye'nin en iyi haber sitesi
BÜLENT CANKURT

İkinci el kıyafetle iş hayatına atılıyor

Çocukları yaptı şimdi sıra kariyerde!

Erdinç-Hande Acar çifti, 29 Nisan 2010'da tek celsede boşanmış; tam bir yıl sonra aynı tarihte yine evlenmişlerdi. Boşandığı eşiyle ikinci kez evlenen Hande Hanım; ikinci nikahlarının ardından tam dokuz ay sonra kızları Masal'ı, 25 ay sonra da ikinci kızları Mavi'yi dünyaya getirmişti. Öğrendim ki, başbakanımızı dinleyip oğulları Aslan ile birlikte çocukları üçleyen Hande Hanım, artık kariyer yapmaya karar vermiş.

HEM SATACAK HEM KİRALAYACAK
İş hayatına atılmaya karar veren Hande Hanım'ın, ikinci el ürünler satan bir butik açmaya hazırlandığını öğrendim. Acar; hem kendisinin, hem de yakın arkadaşlarının düğünlerde- davetlerde giydiği, basında göründüğü için de gardıroplarının en ücra köşelerine attıkları kıyafetleri böyle değerlendirmeye karar vermiş. Hande Hanım'ın 15 güne kadar AcrLoft'ta açmaya hazırlandığı butiğinin ismi de çok anlamlı; 'One More Time' (Bir kez daha). Acar; hem satacağı, hem de kiralayacağı kıyafetleri, butiğinin yanı sıra internet ortamına da taşıyacakmış. Üç çocuk yapan Hande Hanım, bakalım iş hayatında kariyer de yapabilecek mi?

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA