Türkiye'nin en iyi haber sitesi
BÜLENT CANKURT

Yatak odaları için Türk halısı aldılar

Knights Oriental Rugs adlı mağazadan alışveriş yapan Cambridge Düşesi Kate, salonunun duvarına asmak için bir de Türk duvar halısı satın almış.

Geçen yaz ilk bebekleri Prens George'u kucaklarına alan İngiltere Veliaht Prensi William ve eşi Cambridge Düşesi Kate, oğullarını şehir kalabalığından uzak, doğanın içinde büyütmeye karar vermiş. Bunun için de Kraliçe Elizabeth'in de tatil rezidansının bulunduğu Norfolk'taki Anmer Hall'ı seçmişler. Burada 10 odalı country tarzı bir ev beğenen çift, taşınmadan önce evi baştan aşağı dekore edecekmiş. Öğrendim ki; dekorasyon ile birebir ilgilenen Düşes Kate, yeni evleri için birkaç parça Türk kilimi ve halısı da almış. Üniversitede sanat tarihi okuyan ve dekorasyon konusunda da çok zevkli olduğu söylenen Düşes, Türk halı ve kilimlerini yeni evlerinin yatak odasına serecekmiş.

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA