Türkiye'nin en iyi haber sitesi
BÜLENT CANKURT

Balodan çıkıp seçime gelecekler

Monte Carlo'daki görkemli baloların gediklisi olan İstanbul'un elitleri, dün sabah da 61'inci Monte Carlo Gül Balosu'na katılmak için Nice'e uçtu. Monte Carlo La Societe des Bains de Mer (SBM) tarafından, dünyadaki muhtaç çocuklara yardım eden Prenses Grace Kelly Vakfı yararına yarın akşam Monte Carlo'da düzenlenecek baloya; aralarında Feryal Gülman, Sibel Can ve oğlu Engincan Ural'ın da olduğu 26 kişi katılacak.
Dünya jet-set'i ile kaynaşacak olan bu 26 kişinin, vatandaşlık görevlerini yerine getirmeyip 30 Mart'taki yerel seçimlerde oy kullanmayacaklarını sanmıştım; fena halde yanılmışım!

YETİŞEBİLMEK İÇİN LYON'DAN DÖNECEKLER
Monte Carlo'da keyif yapıp oy kullanmayacaklarını düşündüğüm İstanbul'un elitleri, cidden beni çok şaşırttı! 29 Mart akşamı gerçekleşecek ve gece yarısına kadar sürecek balonun ertesi günü; oy kullanabilmek için sabahın köründe yollara düşeceklermiş. Nice-İstanbul uçağı, yerel saatle 18.10'da kalktığı ve seçime yetişemeyecekleri için, 470 km. yol kat edip uçağa Lyon'dan bineceklermiş. 12.05 uçağına binip, 15.10'da İstanbul'a inip doğru sandıklara koşacaklarmış. Elitlerin bu duyarlılığına kocaman alkış...

YAZARIN BUGÜNKÜ DİĞER YAZILARI
Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA