Türkiye'nin en iyi haber sitesi
BÜLENT CANKURT

Galata Köprüsü'nde bir dünya starı

Türkiye'yi adeta komşu kapısı yapan dünyaca ünlü top model Adriana Lima, pazartesi günü yine İstanbul'a geldi. Lima bu kez, Bade İşçil Süalp hamile kalınca, onun yerine reklam yüzü olduğu Veet markasının çekimleri için şehrimizde. Ünlü yıldız, 1 milyon dolar aldığı ve üç gün sürecek olan kadın bakım ürününün reklam çekimlerine dün sabah başladı. Çekimlerin ilk durağı, İstanbul tarihinde önemli bir yeri olan Galata Köprüsü oldu. Öğle saatlerine kadar köprü üzerinde kamera karşısında ter döken Lima'nın rahat çalışabilmesi için Galata Köprüsü trafiğe kapatıldı.

11 GÜVENLİK ELEMANI VE ÜÇ YAKIN KORUMA EŞLİK ETTİ
Adriana Lima'nın yarım gün süren reklam çekiminde Galata Köprüsü'nün kapanması için 15 gün önceden izin alınmış. Çekimlerde Lima'ya, 11 güvenlik görevlisiyle üç yakın koruma eşlik etti. Lima, Galata Köprüsü'nün üzerinde, bazen arkasında tarihi yarımada, bazen şehir hatları vapuru ve bazen de Boğaz manzarası ile pozlar verdi. Böylece Lima'nın güzelliğiyle İstanbul'un güzelliği aynı karede ölümsüzleşti. En son Avrupa'dan Asya'ya vuruş yapmak için Boğaziçi Köprüsü'nü kapattıran Tiger Woods'un ardından, Galata Köprüsü'nü kapattıran Adriana Lima da İstanbul'un tarihine geçmiş oldu.

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA