Türkiye'nin en iyi haber sitesi
BÜLENT CANKURT

Gilan'da yaprak dökümü!

Ortaklar, New York Gilan'ın açılışı şerefine, İstanbul'da da görkemli bir davet vermişlerdi.

Hollywood'un dünyaca ünlü yıldızları Nicole Kidman, Penelope Cruz ve Salma Hayek'in de aralarında olduğu binlerce kadına 'serotonin' salgılatan Gilan ile ilgili tatsız bir haber öğendim! Uzun bir süre başarılarıyla yurtdışında göğsümüzü kabartan ünlü mücevher markamızda yaprak dökümü yaşanmış! 1994 yılında Muharrem Geylan, Ferhan Geylan ve Levent Pişkiner tarafından kurulan ve kısa sürede büyük yol kat eden Gilan'da; Levent Pişkiner, ortaklıktan ayrılmış!

NEW YORK 5. CADDE'DE MAĞAZA AÇMIŞTI
İlk mağazalarını 1994'te Akmerkez'de açan ve büyük başarı yakalayan ortaklar, 2005 yılında New York 5. Cadde'de ilk uluslararası mağazalarını açacak kadar işlerini büyütmüşlerdi. New York'ta; Louis Vuitton, Gucci, Chanel gibi dünya markalarına da komşu olmuşlardı. Bu sayede dünyaca ünlü isimler tarafından da tanınma şansını yakalamışlardı. Ancak birkaç yıl önce 5. Cadde'deki mağazalarını kapatmak zorunda kalan ortaklar, ürünlerini, ünlü markaları aynı çatı altında bulunduran Neiman Marcus'ta satmaya başlamışlardı. Ortakların son birkaç ayda Bursa, Bodrum ve Bağdat Caddesi'ndeki mağazalarını da kapattıklarını duymuştum. Levent Pişkiner'in de ortaklıktan ayrılması, kafamı iyice karıştırdı. Umarım Gilan gibi bir marka, yaşamaya devam eder.

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA