Türkiye'nin en iyi haber sitesi
BÜLENT CANKURT

Son umudu şeyda coşkun!

Dört yıl önce ayağını kırdığı dönemde aldığı kiloları kendine dert edinen Hülya Avşar, ünlü diyet uzmanı Banu Kazanç sayesinde dokuz kilo vermeyi başarmıştı.
O zamandan beri verdiği kiloları geri almamak için çabalayan Avşar, uzun süre bunu başarmıştı. Ancak artık kendi reçetesi ve egzersizleri işe yaramıyor olsa gerek! Çünkü duydum ki; Hülya Avşar da, fazlalıklarından kurtulmak için ünlü-ünsüz pek çok kişiyi iğne ipliğe çeviren yaşam koçu Şeyda Coşkun'un kapısını çalmış.
Gülşen, Hadise ve Gülben Ergen'in de aralarında olduğu birçok ünlü ismi zayıflatan Şeyda Coşkun, yaklaşık üç hafta önce müşteri listesine Hülya Avşar'ı da eklemiş.

SAHİLDE DEĞİL, ORMANDA YÜRÜYOR
Coşkun, müşterilerine Bebek sahilinde yaptırdığı yürüyüşler ve kapılarına kadar götürdüğü yemeklerle ünlü. Ancak gazeteciler Bebek'te cirit attığı için; Avşar kızı Bebek'te Coşkun'la yürümek yerine, gözlerden ırak bir şekilde Belgrad Ormanı'nda yalnız yürümeyi tercih ediyormuş. Coşkun'un direktifleri doğrultusunda sporunu yapan Avşar, Coşkun'un evine yolladığı günlük beş öğün yiyeceklerden başka bir şey de ağzına sürmüyormuş.
Üç vakte kadar Hülya Avşar'ı da iğne ipliğe dönmüş görürseniz, müsebbibi Şeyda Coşkun'dur, biline!!!

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA