Türkiye'nin en iyi haber sitesi
BÜLENT CANKURT

New York'ta yaşayacaklar

Şubat ayında sürpriz bir kararla 2.5 yıllık aşklarını Los Angeles'ta resmiyete döken ünlü modacımız Ümit Benan ile stil danışmanı ve model Ece Sükan, Türkiye ile irtibatı koparıyor!
Hatırlarsınız; kendi adını taşıyan markasıyla adımızı dünyaya duyuran Ümit Benan ile eşi Ece Sükan; geçen ay Bebek'te valelerin hışmına uğramıştı. Kahvaltı için gittikleri bir mekanda, teslim aldığı aracı bilerek üzerlerine sürdüğü iddiasıyla bir valeyle tartışan Ümit Benan; olayın büyümesiyle birkaç vale tarafından sokak ortasında tartaklanmış, Ece Sükan da yere düşüp yaralanmıştı. "Bugün bize yapılan bu şehir eşkıyalığı, yarın herkese yapılabilir" diyen çift, olayı mahkemeye taşımıştı.

NEW YORK'TAN EV SATIN ALDILAR
Bu olay yüzünden morali çok bozulan çiftin, İstanbul'la, hatta Türkiye ile irtibatı koparıp Amerika'ya yerleşmeye karar verdiğini öğrendim. Milano'da da bir dairesi olan Ümit Bey, Milano yerine New York'u tercih etmiş ve bir süre önce New York'ta da bir daire satın almış. Benan çifti, üç vakte kadar pılıyı pırtıyı toplayıp New York'ta yaşamaya başlayacakmış.
Böylesi değerlerin yurt dışına kaçması çok yazık...

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA