Türkiye'nin en iyi haber sitesi
BÜLENT CANKURT

10 Mayıs'ta nişan var

Ünlü oyuncu Engin Altan Düzyatan ile Neslişah Alkoçlar'ın GÜNAYDIN'ın ortaya çıkardığı ilişkisi, adım adım mutlu sona yaklaşıyor. Hatırlarsınız; yakışıklı oyuncu, geçen ay Cihangir'deki evinde ailelerinin ve arkadaşlarının katıldığı bir davet vermiş, davette de sevgilisi Neslişah'ın önünde diz çöküp romantik bir evlilik teklifinde bulunmuştu.
Duydum ki, mutluluktan ayakları yere basmayan çift, evlilik yolunda ilk adımı atıp nişan yüzüklerini parmaklarına takmak için, arayı çok açmak istememiş. Büyük gün 10 Mayıs, nişan töreninin mekanı ise Nişantaşı Sofa Oteli'in üst katındaki Frankie...
Neslişah nişan töreninde giyeceği elbiseyi seçmek için koştururken; anneanne Hülya Koçyiğit ile anne Gülşah Alkoçlar da, çiftin 200 kişilik nişan töreninin hazırlıkları için hummalı bir şekilde çalışıyormuş.

NİŞANDAN ÖNCE KADIN PEDİ TANITACAK
Bu arada ünlü markaların, 10 Mayıs'ta evlilik yolunda ilk adımı atacak olan Neslişah'ın peşinde olduğunu duyuyordum.
Birçok reklam ve tanıtım teklifi aldığını öğrendiğim Neslişah, hijyenik kadın pedi Molped'in teklifine "Evet" demiş. Neslişah, tam da nişan arifesindeki bunca koşuşturmasının arasında, 30 Nisan'da nişan töreninin de yapılacağı mekanın bulunduğu Sofa Otel'de Molped için bir davet verecekmiş. Neslişah, bu tanıtımdan nişan masraflarını da çıkarır artık!!!

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA