Türkiye'nin en iyi haber sitesi
BÜLENT CANKURT

Ayrılığa dört ay dayanabildiler!

Beş yıllık eşi Mehmet Ali Erbil'den Nisan 2010'da anlaşmalı olarak boşanan Tuğba Coşkun, arayı hiç açmadan işadamı Önder Fırat ile aşka yelken açmıştı. Hoş, Coşkun'un adı, boşanmadan önce de Fırat ile anıldığı için; aşıklar uzun süre aşklarını yalanlamayı tercih etse de, sonunda gerçek ortaya çıkmıştı. Ancak artık ne olduysa; yaklaşık dört yıldır flört eden aşıklar, herkesi dumura uğratıp bu yılın başında köprüleri atıp ayrılmıştı!

BODRUM SEZONUNU BİRLİKTE AÇMIŞLAR
Daha önce de bir-iki kez küsen ama ayına öpüşüp barışan aşıkların bu seferki ayrılığı biraz uzun sürse de yine barış çubuklarını tüttürdüklerini öğrendim. Coşkun ile Fırat'ın ayrılığıyla ilgili; başından beri bu ilişkiye karşı çıkan işadamının kızı İdil Fırat'ı neden gösterenler de olmuştu. Tuğba Hanım'ın artık bu ilişkiyi resmiyete dökmek isteyip Önder Bey'in ise bu konuya sıcak bakmadığı için ayrıldıklarını söyleyenler de vardı... Artık neden neydi bilmiyorum ama öpüşüp barıştıklarına göre, sorunu aşmayı başarmışlar. Bu arada, Bodrum Yalıkavak'taki ünlülerin sitesi Casa Nova'da villaları olan aşıklar; bu hafta sonu Bodrum sezonunu da birlikte açmış. Aşıkları, Bodrum'daki Palmarina'da baş başa gören bir arkadaşım, çok mutlu göründüklerini söyledi. Ne diyelim; Allah bozmasın...

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA