Türkiye'nin en iyi haber sitesi
BÜLENT CANKURT

Yeni sevgilisi de ex eşinin arkadaşı çıktı

İşadamı Yurdal Sert'le iki yıl süren sancılı bir süreçten sonra Eylül ayında boşanan modacı İvana Sert, uzun süren aşk orucunu bankacı Sinan Akıman ile bozdu. Yaklaşık bir ay önce flört etmeye başlayan aşıkların, birbirlerini daha iyi tanıyabilmeleri için Los Angeles'a aşk tatiline gittiklerini öğrendim. Yaklaşık 10 gün LA'de kalan aşıklar, geçen hafta mutlu bir şekilde İstanbul'a geri dönmüş.

BOŞANMA ARİFESİNDE DE AYNI ŞEYİ YAPMIŞTI!
Bu arada, gündemdeki bu yeni aşkla ilgili ilginç bir detay öğrendim. Meğer, İvana Sert'in yeni sevgilisi Sinan Akıman, eski eşi Yurdal Sert'in yakın arkadaşıymış! İvana Sert'in sevgililerini sürekli, ex eşi Yurdal Sert'in arkadaşlarından seçmesi ilginç değil mi! Hatırlarsanız; İvana Sert, henüz boşanma davaları sürerken iş ortağı olduğu ve Yurdal Sert'in yakın arkadaşı olan Hatem Yavuz ile flört etmişti. İvana Sert'in, boşandığı eşinin arkadaşları ile flört etmesi oldukça tuhaf tabii ama Hatem Yavuz ve Sinan Akıman'a ne demeli, bilemedim!!!

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA