Türkiye'nin en iyi haber sitesi
BÜLENT CANKURT

Evlenmeden ortak oldular!

Müzik dünyasının yıldızlarından Kenan Doğulu ile kısacık kariyerinde başarı basamaklarını üçerbeşer tırmanan genç oyuncu Beren Saat'in, herkesin beklediği evlilik tarihini ilk bu köşede okumuştunuz. 27 Temmuz'da, Los Angeles'ta sahilde yaz düğünü ile vuslata erecek çiftle ilgili başka bir bomba haberim daha var! Öğrendim ki Kenan ile Beren, nikah defterine imza atıp hayat ortağı olmadan, sözleşme metnine imza atıp iş ortağı olmuş!

ANKARA'DA PERFORMANS BAR
Vuslata ermek için artık gün sayan aşıklar, ortak mekan işine girmeye karar vermiş. Aşıklar, Beren'in memleketi olan Ankara'da yaklaşık 400 kişilik bir performans bar açmak için kolları sıvamış. Bilkent Üniversitesi'nin içinde, 'Bilkent Station' adıyla yeme-içme ve eğlence mekanlarından oluşan bir merkez inşa ediliyormuş. Beren ile Kenan, ünlü iç mimar Abdullah Burnaz'ın hayata geçireceğini öğrendiğim bu merkezde yaklaşık 600 metrekarelik bir mekan kiralamış. Eylül ayında burada bir performans bar açacaklarmış. Zaman zaman Kenan Doğulu'nun da sahneye çıkacağı, ünlü şarkıcıları ağırlayacak mekanın işletmesini de Beren'in ağabeyi Cem Saat'in üstleneceğini öğrendim. Herkesin birbirine çok yakıştırdığı Beren ile Kenan; umarım hem hayat, hem de iş ortaklıklarında hep mutlu olurlar.

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA