Türkiye'nin en iyi haber sitesi
BÜLENT CANKURT

Prens ve prensesleri 'şıkıdım şıkıdım' oynatacak

Türkiye'nin mega starı Tarkan; jet sosyetenin ve dünya yıldızlarının buluşma yeri olan Monako'da konser verecek. Tarkan; Monte Carlo La Societe des Bains de Mer'in (Monte Carlo SBM) 40 yıldır düzenlediği ve bu yıl açılışını Amerikalı Lana Del Rey'in yapacağı Monte Carlo Summer Festival'in kapanış konserinde sahneye çıkacak.
22 Ağustos'ta Monte Carlo Yıldızlar Salonu'nda şarkılarını seslendirecek olan Tarkan'ın konserini, dünya jet sosyetesinin yanı sıra Avrupa'daki kraliyet ailelerinden prens ve prenseslerin de izleyeceğini öğrendim.
Monako Prensi 2. Albert; Avrupa'daki prens ve prensesleri şimdiden Tarkan konserine davet etmiş bile.

850 DAVETLİYE SÖYLEYECEK
Her yıl Temmuz-Ağustos aylarında düzenlenen ve dünyaca ünlü sanatçıları hayranlarıyla buluşturan Monte Carlo Summer Festival'de ilk kez bir Türk sanatçı sahneye çıkacak.
Tarkan'ın Monako'da konser vermesini, festivali düzenleyen Monte Carlo SBM'in de sahibi olan Monako Prensi 2.
Albert bizzat istemiş.
O yüzden Prens Albert, Tarkan konserine yakın dostlarını davet etmiş. Bugüne kadar Elton John, Rihanna, Kylie Minogue, Julio Iglesias, Celine Dion, Scorpions, Santana ve Kevin Costner gibi dünyaca ünlü yıldızların sahne aldığı 850 kişilik Monte Carlo Yıldızlar Salonu'nda sahneye çıkacak olan Tarkan, bakalım kimleri 'şıkıdım şıkıdım' oynatacak.

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA