Türkiye'nin en iyi haber sitesi
BÜLENT CANKURT

TAV'dan DJ'li uğurlama

İş ve cemiyet hayatının ünlü isimleri yeni bir sosyal sorumluluk projesine daha imza attı. Bu kez, lösemili çocuklar için kolları sıvayan ünlüler, 'Yüzler' adıyla bir fotoğraf sergisi açtı. 42 Maslak'ın sponsorluğunda LÖSEV (Lösemili Çocuklar Vakfı) yararına hazırlanan sergi için, ünlü işadamları ve cemiyet hayatının yardım melekleri fotoğraf çekti. 50 ünlü ismin çektiği portrelerden oluşan 'Yüzler' sergisi, önceki gün 42 Maslak'taki Art!Space'te bir davetle açıldı. Davete, sergide fotoğrafları yer alan isimler başta olmak üzere birçok ünlü isim katıldı. Büyük ilgi gören sergi 1 Eylül'e kadar açık kalacak ve isteyen www. artfullliving.com.tr üzerinden fotoğrafları satın alabilecek.
TAV, işlettiği 14 havalimanından biri olan Atatürk Havalimanı'nda süper bir uygulama başlatmış. Yolcularını, daha coşkulu uğurlasınlar diye, cuma günleri iç hat Primeclass Lounge'da 'happy hour'lara başlamışlar. 15.00-21.00 arasında düzenlenen happy hour'larda çalan DJ'ler; Metin Cansaray, Hakan Kabil ve Cenk Niğdelioğlu happy hour'lara renk katıyormuş. Tatil kafasına havalimanında girebilirsiniz.

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA