Türkiye'nin en iyi haber sitesi
BÜLENT CANKURT

İtalya'ya el öpmeye giti!

2003 yılında evlendiği Mehmet Dereli'den iki yıl önce boşanan Şebnem Dinçgör, uzun süren aşk orucunu geçen yaz Hollywood yıldızı Eduardo Costa ile bozmuştu. New York'ta yaşayan İtalyan asıllı Costa ile Dinçgör'ün aşkı, kıtalararası olsa da mutlu mesut devam ediyor. "Uzakta olmak ilişkiyi güçlü tutuyor ama elimizden geldiği kadar sık buluşuyoruz" diyen aşıkların dün Milano'da buluştuğunu öğrendim. Aşıklar, Eduardo Bey'in anavatanında 15 gün baş başa tatil yapacaklarmış.
Milano'da buluşan aşıklar, aralarında Forte dei Marmi ve Capri Adası'nın da olduğu pek çok popüler ve güzel yere gidecekmiş.

ÇOK HEYECANLIYMIŞ
Asıl önemlisi ise; Şebnem Hanım'ın bu İtalya tatilinde, Eduardo Bey'in Milano'nun hemen kuzeyindeki Verese'de yaşayan ailesiyle de tanışacak olması! Şebnem Hanım'ın bu yüzden çok heyecanlı olduğunu duydum. Hoş, sosyete kulislerinde bu ilişkinin çok uzun soluklu olmayacağı konuşuluyordu ama duruma bakılırsa, sosyete fena yanılmış durumda...

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA