Türkiye'nin en iyi haber sitesi
BÜLENT CANKURT

Ali Sunal & Zeynep Düvenci aşkı da bitti!

Önceki gün oyuncu Ceyda Düvenci'nin, bir yıldır flört ettiği ve verdiği bir röportajda "İnsanları, hayatı, beni sevme şekli çok etkiledi" dediği balet sevgilisi Can Tunalı ile yollarını ayırdığı ortaya çıkmıştı. Düvenci'nin geçen yaz sürekli mutluluk pozları verdiği ve yere göğe sığdıramadığı sevgilisiyle ayrılık nedenini bilmiyorum ama bu aralar Düvenci kızlarının aşktan yana bahtları kapandı galiba! Çünkü Ceyda Düvenci'nin kuzeni Zeynep Düvenci de yaklaşık 1.5 yıldır flört ettiği ünlü oyuncu Ali Sunal'dan ayrılmış.

MÜSTAKBEL GELİNKAYNANA BİRLİKTE TATİL YAPMIŞTI
Güzel oyuncu Gökçe Bahadır ile altı aylık kısa bir evlilik yaşayan Ali Sunal ile Aralık 2012'de dokuz yıllık eşi Erdoğan Demirören'den boşanan Zeynep Düvenci, geçen yıl Nisan ayında flört etmeye başlamıştı. Geçen yıl Mart ayında sahnelenen 'Çaba Gala2'nin yönetmenliğini yapan Sunal ile skeçlerin birinde rol alan Düvenci'nin provalar sırasında gönüllerine sevda düşmüştü. İlişkilerini gözlerden ırak yaşayan çiftin, çok mutlu olduklarını duyuyordum. Hatta Zeynep Hanım, aileye bile girmiş, müstakbel kayınvalidesi Gül Sunal ile birlikte tatile gitmişti. Ancak evleneceklerine kesin gözüyle bakılan aşıkların sessiz sedasız başlayan ilişkisi yine aynı şekilde son bulmuş. Görünen o ki, 2014 yazı aşk konusunda Düvenci kızlarına pek iyi gelmemiş!

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA