Türkiye'nin en iyi haber sitesi
BÜLENT CANKURT

Bayramın ikinci günü vuslata erecekler

Kenan Doğulu ile Beren Saat'in Temmuz ayında Los Angeles'ta vuslata ermeye karar verdiğini ilk bu köşede okumuştunuz.
Daha önce iki kez düğün tarihini erteleyen çift, nazar değebilir korkusundan mıdır bilemem ama izdivaçlarının tam tarihini en yakınlarından bile resmen devlet sırrı gibi sakladı! Hatta, bu mutlu günlerinde yanlarında görmek isteyip Los Angeles'a davet ettikleri dostlarından bile!

23 TEMMUZ'DA GİTMEYE BAŞLIYORLAR
Kenan ile Beren, düğünlerine davet ettikleri dostlarına sadece, '25-30 Temmuz tarihleri arasında Los Angeles'ta olun' demişti, o kadar...
Düğün hazırlıklarıyla ilgilenmek için 6 Temmuz'da aileleriyle birlikte Los Angeles'a uçan Kenan ile Beren'in, devlet sırrı gibi sakladığı düğün tarihlerini de yine benden öğrenin.
Sahilde, tam anlamıyla bir yaz düğünüyle vuslata erecek olan çift, Şeker Bayramı'nın ikinci günü olan 29 Temmuz'da nikah masasına oturacak.
Bu arada Kenan'ın söylediği tarihe göre bilet alıp 23 Temmuz itibariyle Los Angeles'a gitmeye başlayacaklar arasında; Ralf-Sanem Tezman, Mehmet-Melisa Mutlu ve Abdullah-Selin Burnaz'ın da olduğunu öğrendim.
Bakalım başka kimler, ünlü çiftin bu en özel anlarına şahitlik edecek...

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA