Türkiye'nin en iyi haber sitesi
BÜLENT CANKURT

243'üncü şehrini görmeye gidiyor!

Uzay yolculuğuna çıkacak ilk Türk unvanını da alacak olan Hotel Les Ottomans'ın patroniçesi Ahu Aysal, gezmeye doyamıyor! Yıllar önce yakalandığı meme kanserine şükreden, bu sayede tüm hayatının değiştiğini söyleyen Ahu Hanım; küçüklüğünden beri hayallerini süsleyen dünyayı gezme fikrini de bu sayede gerçeğe dönüştürüp kendini yollara vurmuştu. Resmen dünyada ayak basmadık yer bırakmamaya ahdeden Ahu Aysal, 12 Ağustos'ta da tam tamına 243'üncü şehrini görmek için İzlanda'nın başkenti Reykjavik'e gidiyor.

İLGİNÇ ROTALARI TERCİH EDİYOR
2012 yılı sonuna kadar tam 136 ülke gezen ve Türkiye Gezginler Kulübü tarafından 2013 başında 'Gümüş Gezgin Ödülü' ile ödüllendirilen Ahu Aysal ile önceki gün telefonda konuştum. New York, Paris ve Londra'yı artık evinin arka bahçesi gibi gördüğünü söyleyen Ahu Hanım, seyahatlerinde daha çok ilginç rotaları tercih ediyormuş. Endonezya, Papua Yeni Gine, Avustralya ve Kanada; Aysal'ın gezip gördüğü ülkelerden bazıları. Bu arada ülkeleri saymayı bırakan Ahu Hanım, Reykjavik'in gezip göreceği 243'üncü şehir olacağını söyledi. Altı gün İzlanda'da kalacak olan Aysal, Reykjavik'ten başka üç şehir daha gezip gördüğü şehir sayısını 246'ya çıkaracakmış.

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA