Türkiye'nin en iyi haber sitesi
BÜLENT CANKURT

Yine bir doktora gönül vermiş

Mesleğini soranlara, "Profesyonel atçıyım" diye cevap veren, Sabancı Holding Yönetim Kurulu Üyesi Sevil Sabancı, yıllar sonra yine aşkı bulmuş! Sevil Hanım; genç yaşta evlendiği, kızı Melisa'nın babası Eran Tapan'dan boşandıktan sonra en ciddi ilişkilerini milli binici Sencer Can ve adı 'Playboy doktor'a çıkan genel cerrah Dr. Mehmet Tekinel ile yaşamıştı. Can ile dört yıl, Tekinel'le de üç yıl flört eden Sevil Hanım; iki ilişkisinde de evliliğin eşiğinden dönmüştü. Ancak 2010 yılında Tekinel'den ayrıldıktan sonra gönül kapısını herkese kapatan Sevil Hanım'a, yine bir doktorun dört yıllık aşk orucunu bozdurduğunu öğrendim.

YURT DIŞINDA GÖRÜŞÜYORLAR!
Sevil Hanım'ın herkesten sakladığı yeni beyaz atlı prensi; retina, makula ve vitreus hastalıkları ve cerrahisi konularında sayılı uzmanlardan biri olarak kabul edilen Prof. Dr. Murat Karaçorlu. Mayıs'tan bu yana flört ettiklerini öğrendiğim aşıklar, şimdilik ilişkilerini gizli yaşamayı tercih ettikleri için genelde hafta sonları yurtdışına gidiyormuş. Özel hayatı ile ilgili pek fazla bilgi sahibi olamadığım Karaçorlu'nun da başından bir evlilik geçmiş. Umarım mutlu olurlar.

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA